PPTX.Ro
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Counter-Strike: Global Offensive

In jos

 Counter-Strike: Global Offensive Empty Counter-Strike: Global Offensive

Mesaj Scris de MihaiT Mar Mar 13, 2018 7:53 pm

Despre CSGO Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO) extinde gameplay-ul de acțiune pe bază de echipă pe care franciza la pus în scenă când a fost lansat acum 12 ani.

CS: GO prezintă noi hărți, caractere și arme și oferă versiuni actualizate ale conținutului CS clasic (de_dust, etc.). În plus, CS: GO introduce noi moduri de gameplay, matchmaking, placi leader și multe altele.   Moduri de joc Clasic: Competitiv: Acesta este jocul clasic care a făcut Counter-Strike celebru. Coborâți-vă și luați parte la un meci de 5-cel mai bun din 30, utilizând reguli standard Counter-Strike competitive pe una dintre hărțile clasice. Puteți să vă înscrieți într-un meci pe cont propriu sau să formați o echipă și să introduceți un meci ca unitate.  

Clasic: Casual Sunteți gata să jucați Counter-Strike, dar nu doriți să vă angajați într-un meci complet? Găsiți un meci casual și jucați în propriul ritm. În modul Casual, jucătorii primesc în mod automat kituri de armură și defuză și câștigă recompense bonus pentru ucidere.  

Demolare În modul de demolare, jucătorii se atașează în mod repetat și apără un singur punct de bomba dintr-o serie de hărți proiectate pentru un gameplay rapid. Jucătorii primesc automat o armă de pornire și avansează printr-o secvență de arme de foc atunci când înregistrează o ucidere. Dacă sunteți în fața provocării, puteți încerca să înregistrați un ucid în fiecare rundă și să ajungeți la armele finale, puștile puternice de lunetist!  

Cursa armelor Cursa armei este un mod de arma-progresie, care are o respirație instantanee și o tona de luptă de aproape. Jucătorii câștigă noi arme imediat după ce au înregistrat o lovitură, în timp ce își fac drumul prin fiecare armă din joc. Luați o ucidere cu arma finală, un cuțit de aur și câștigați meciul.  

Istorie În 1999, Counter-Strike a fost lansat ca un mod pentru Half-Life. În timp ce Counter-Strike progresa de la o versiune beta la o versiune completă, ea a îmbunătățit gameplay-ul clasic care a venit să definească shooters competitivi și a produs o comunitate dedicată care a urmat jocul de peste un deceniu. Prin fiecare dintre iterațiile sale - 1.6, Sursa și Global Offensive - Counter-Strike a fost punctul de referință de facto al abilității unui jucător. Echipe din întreaga lume își demonstrează permanent abilitățile și strategiile în turnee locale, regionale și internaționale. Jucătorii profesioniști de Counter-Strike au devenit legendari în comunitatea internațională de jocuri. Mai jos, aflați despre unii dintre acești jucători și despre modul în care au format istoria Counter-Strike.
MihaiT
MihaiT
Admin

Mesaje : 46
Data de înscriere : 13/03/2018
Varsta : 19
Localizare : Constanta

https://pptx.forummo.com

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum